Jord Kuiken helpt uw bedrijf veranderen

Meer over Jord Kuiken

Lokaal duurzame energie opwekken is een van de grotere transities die samenlevingen doormaken. Eén die voortkomt uit een behoefte. Van mensen die meer grip en inzicht willen. Inwoners van wijken, dorpen en steden willen zelf energie opwekken. Ook van uw bedrijf of overheidsorganisatie verwachten mensen een actieve houding met veranderingen. Maar waar moet u beginnen? Jord Kuiken leidt u door grote en kleinere energietransities heen.

Een beter functionerend autobedrijf

Jord Kuiken heeft veel ervaring met begeleiden en mogelijk maken van grote veranderingen. In de auto-industrie, hij studeerde autotechniek, helpt hij autobedrijven processen verbeteren. Zoals beter contact onderhouden met klanten voor vervolgonderhoud en besparen van energie. Wilt u ook een beter functionerend en energiebesparend autobedrijf? Jord Kuiken zorgt voor positief gestemde veranderingen.

Hulp bij energietransities

Jord Kuiken heeft veel betekend voor het lokale Texelse energiebedrijf TexelEnergie. Hij hielp  het bedrijf opstarten en professionaliseren. Door de administratie op te zetten en contact met klanten. Ook begeleidde hij de inkoop en het opwekken van groene energie. Hij weet alles van toepassen van zonne-energie, aardwarmte en opslaan van opgewekte energie. Daarnaast is hij op de hoogte van alle regels die bedrijven moeten naleven om energietransities te laten slagen. Ook zorgt hij voor een prettige samenwerking tussen stakeholders en klanten.

Al deze ervaring gebruikt hij nu uw bedrijf of overheidsorganisatie te helpen overstappen op duurzame energie. Wilt u laadpalen voor auto’s plaatsen en de energie halen uit bijvoorbeeld zonne-energie? Jord Kuiken doet voor u het onderzoek, de planning en uitvoering.

Hoe werkt Jord?

Jord Kuiken werkt planmatig en heeft geen speciale afspraken met bedrijven die bijvoorbeeld zonnepanelen of andere producten aanbieden. Hij handelt volledig in het belang van uw organisatie. Jord Kuiken inventariseert de mogelijkheden, wensen en randvoorwaarden en maakt een gericht plan. Is het tijd voor de uitvoering en intensieve samenwerking met meerdere partijen? Ook dit proces begeleidt hij in nauw overleg met u.

Testimonials

“Stichting Bungalowpark Slufterduin heeft voor het tweede jaar naar volle tevredenheid gebruik gemaakt van de expertise van Jord Kuiken bij de aangifte voor de Teruggaaf Energiebelasting. Erg prettige communicatie en een prettige samenwerking.”

Leon Wilbrink / Stichting Bungalowpark Slufterduin

“Sinds mijn benoeming als voorzitter van de RvC van de Coöperatie TexelEnergie heb ik Jord leren kennen. De laatste periode werken wij intensief samen. Ik heb hem leren kennen als een prettige, enthousiaste collega. Zijn kennis van de energiesector is voor onze coöperatie onmisbaar. Bij het oplossen van complexe vraagstukken komt zijn creativiteit goed van pas.”

Leo Timmers (voorzitter Raad van Commissarissen) / Texelenergie

“Jord Kuiken heeft namens de VVE van vakantiepark De Krim bij de fiscus een aanvraag ingediend tot de teruggaaf van Energiebelasting op grond van niet-verleende heffingskorting over de jaren 2012 tot en met 2016. Deze opdracht is zeer zorgvuldig, snel en efficiënt uitgevoerd en tot onze grote tevredenheid heeft de fiscus een positieve beschikking afgegeven.”

bestuur Vereniging van Eigenaren / Vakantiepark De Krim

De Volkswagen Kever een stinkende herrieschopper?

De eerste rolde in de hoogtijdagen van Hitler (de auto is zelfs zijn idee), in 1938 van de loopband. En de allerlaatste in 2003. In Totaal bouwde VW 20 miljoen kevers. Tijdens de 2e wereldoorlog was de Keverfabriek nodig voor produceren van wapentuig. Na de 2e Wereldoorlog startten de Engelsen de fabriek weer op. Ten gunste van de Duitse economie.

Volledig elektrische Kever

De kracht van de kever: het uiterlijk veranderde nauwelijks, maar hij werd ongelooflijk verbeterd. Mijn 60 jaar oude Kever rijdt nog steeds. Hoe je het ook wendt of keert, dat is duurzaam. Er zijn Keverbezitters die hun auto hebben omgebouwd naar een volledig elektrische.  Mijn droom is, om dit ook te doen. Ik blijf de Volkswagen Kever trouw.

Jord Kuiken en de Kever

De Volkswagen Kever. Ik identificeer mijzelf ermee; als ondernemer moet je jezelf blijven ontwikkelen. En ondertussen dicht bij jezelf blijven. Er is één groot verschil tussen mij en de Kever. Ik ben lang niet zo knap.