Voor autobedrijven en automotive

Hier wil ik je vertellen hoe ik bijdraag aan een prettiger en schoner werkende auto-industrie. Dat is best wel een leuk verhaal. Vooral als u zelf in de automotive werkt, een autobedrijf runt of een automerk wilt verduurzamen en zich afvraagt wat ik voor u kan doen.

Benieuwd wat ik voor je kan doen?
Neem contact op

Uitlaten, oliefilters, luchtfilter, pillenfilters, schokbrekers, remmen en ruitenwissers. Na mijn studie Autotechniek groeide ik op in de auto-onderdelen-handel. Ik kocht in, verkocht, lette op marges en uitgaven. Mijn klanten: alle garagehouders, die alle soorten auto’s in hun garages kregen. Dealers deden nog niet aan aftersales. Na de verkoop raakte de dealer de klant letterlijk en figuurlijk kwijt. De gebruiker belandde bij elke willekeurige garagehouder. En met die garagehouders deed ik zaken door onderdelen aan hen te verkopen. Ik kan me vooral herinneren dat er kleine oorlogen werden gevoerd rondom prijzen.

Jord Kuiken helpt uw autobedrijf service verbeteren

Gelukkig kwam er een transitie. De oorlog om prijzen maakte plaats voor iets beters. Goed bedienen van de klant met service en aftersales. Deze transitie is in volle gang. Dit begeleiden, daar ligt mijn expertise.

Hoe doet Jord Kuiken dit?

Hoe ik uw autobedrijf en de automotive ondersteun in deze transitie? Door in systemen data te verduidelijken (wat kost welke reparatie/service?), te koppelen en open te stellen. Waar alle betrokkenen van kunnen profiteren: de gebruiker, eigenaar, leasemaatschappij, dealer en importeur van een auto. Zo lukt het om de de gebruiker van een auto of een autoleasemaatschappij lang aan je te binden met goede service.

Jord Kuiken helpt de automotive energiezuiniger maken

Hoe maak ik de automotive energiezuiniger? Door te zorgen dat het fysieke bedrijf energiezuiniger werkt. Dat het licht en de machines in showrooms en garages zo min mogelijk stroom verbruiken. Dealers, importeurs en de aangesloten garages optimaal helpen bijdragen aan de energietransitie en energie besparen. Dat is wat ik kan doen.

(Energie)transities door Jord Kuiken

  • Opzetten van een transparant en eerlijk inkoopbeleid van auto-onderdelen.
  • Helpen implementeren van systemen die data koppelen en inzichtelijk maken voor alle partijen die te maken hebben met de bewuste auto.
  • Opzetten van een niet-opdringerig aftersalescontact met gebruikers en leasemaatschappijen.
  • Energietransities begeleiden en energie besparen in de automotive.