Boetcamps

Boetcamp: Sprekers blazen je van je stoel in schapenboet

Datum: 28 september 2018
Tijd: 13:00 - 18:00 / Schitterende Schapenboet

Denk je dat je alles weet over, Facebook, Instagram Stories en Video en de LinkedIn bedrijfspagina? Deze Boetcamp met Corinne en Rik Keijzer laat je zien dat er voor ervaren gebruikers én beginners veel nieuws is. En… ken jij het fantastische verhaal twee jongens die de wereld veroveren met New Electric? Meld je nu aan voor Boetcamp II en laat je van je stoel blazen.

Aanmelden

Op de Schouders van Reuzen: naar de Stormvloedkering

Datum: 14 september 2018
Tijd: 09:00 - 19:00 / Stellendam

Dit jaar begon ik met het organiseren van Boetcamps. Bijeenkomsten waar mensen vertellen over hun ingrijpende projecten of veranderingen. De boetcamps vinden plaats in een Texelse schapenboet. Of op andere adembenemende locaties. Zoals de Stormvloedkering in Stellendam op 14 september. Meld nu aan en ervaar de kriebels in je buik. Nou ja backstage, we gaan […]

Aanmelden

Wat is een boetcamp?

Boetcamps zijn ongedwongen bijeenkomsten op een mooie plek. Een schapenboet op Texel is de basislocatie. Soms gaan we op pad. Naar bijvoorbeeld de Stormvloedkering bij het Zeeuwse Stellendam. Waar we ook Boetcampen, we ontmoeten er mensen en hun fantastische verhaal. Dat gaat altijd over transities. Belangrijke positieve veranderingen in denken en doen. Zij inspireren jou misschien wel om ook het roer om te gooien. Dingen drastisch anders te doen. Boetcamps gaan over transities die jou energie geven.

Waar vind je de boetcamps?

Een van de locaties die Jord Kuiken gebruikt voor zijn boetcamps  is een schapenboet. Een boet is een opvallende schuur, die je veel in het Texelse landschap ziet en dan met name op De Hoge Berg. Vroeger schuilden de schapen er in tijdens heftige stormen. Speciaal voor dit soort bijeenkomsten heeft iemand een schapenboet omgebouwd tot een fantastische ruimte voor  bijeenkomsten zoals de Boetcamps van Jord Kuiken. Wil je meedoen met de eerstvolgende Boetcamp? Meld je dan direct online aan.

Voor wie zijn Boetcamps?

Ken je dat gevoel? Je zit soms dagenlang achter je computer en spreekt relatief weinig mensen. Vooral voor eenpitters moet dit herkenbaar zijn. Ondernemers, kom bij dat beeldscherm vandaan, stap op de fiets of in de auto. En kom langs voor ontspannen lezingen van mensen die anders naar de wereld kijken. Wil je een dagdeel even helemaal op een ander been gezet worden? De positieve storm in je ondernemersbestaan laten razen? Geef je dan nu op voor de eerstvolgende boetcamp.