Deze infographic laat zien waarom Energiebelasting terugvragen loont

Gepubliceerd op 15 november 2018

Veel organisaties in Nederland moeten hun betaalde Energiebelasting -in tegenstelling tot consumenten die het automatisch terugkrijgen – zelf terugvragen bij de Belastingdienst. Voor 77 vakantieparken in NL vroeg ik deze belasting terug. De resultaten in een infographic. Energiebelasting terugvragen loont.

Benieuwd wat ik voor je kan doen?
Neem contact op

Consumenten en een groot aantal bedrijven krijgt betaalde Energiebelasting automatisch terug. Echter, veel Verenigingen, stichtingen en maatschappelijke organisaties moeten dit geld zelf terugvragen. Een tijdrovende klus, die ik klaar. Deze infographic laat zien hoeveel Energiebelasting ik voor mijn klanten heb teruggevraagd bij de Belastingdienst.

Vakantieparken die bestaan uit huizen van particuliere eigenaren die zich hebben verenigd in een Vereniging van Eigenaren. Zij zijn een goed voorbeeld van een organisatie die wel Energiebelasting betaalt, maar het niet automatisch terug krijgt. In de afgelopen 2,5 jaar heb ik voor 77 parken in Nederland deze belasting teruggevraagd. Ik nam al het papier- en controlewerk uit handen en verzamelde bergen data om de aanvraag correct in te kunnen dienen.

Infographic teruggaaf Energiebelasting voor vakantieparken

In onderstaande infographic kun je zien wat het resultaat is van het werk dat ik de afgelopen periode verrichtte. Denk je dat jouw vereniging, stichting of maatschappelijke organisaties ook geld laat liggen?

Neem dan even contact op

Energiebelasting terugvragen ingewikkeld? Jord Kuiken helpt u direct.

 

 

Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor de nieuwsbrief!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *